Έξι συλλήψεις στη Βρετανία για το σκάνδαλο των υποκλοπών


 Εξι συλλήψεις στη Βρετανία για το σκάνδαλο των υποκλοπών
 
Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα -ανάμεσά τους για δεύτερη φορά την Ρεμπέκα Μπρουκς, πρώην γενική διευθύντρια του ομίλου News International του Ρούπερτ Μέρντοκ, καθώς και τον σύζυγό της, Τσάρλι- ως υπόπτους για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Οι έξι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συνωμοσία για παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης.
Οι συλλήψεις έγιναν στα σπίτια των υπόπτων τα ξημερώματα στις περιοχές Οξφορντσάιρ, Χάμσαϊρ, Χέρτφορντσαϊρ, στο ανατολικό και στο δυτικό Λονδίνο.
Αρχικά υπήρξαν φήμες ότι ανάμεσα ένας από τους συλληφθέντες είναι και ο Τζέιμς Μέρντοκ, γιος του Ρούπερτ Μέρντοκ. Ωστόσο, δύο πηγές πιστοποιούν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της αστυνομίας που αναφέρονται στις καταγγελίες ότι δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην εφημερίδα News of the World υπέκλεπταν επανειλημμένως τα προσωπικά μηνύματα από τα κινητά χιλιάδων ανθρώπων.
Σύμφωνα με τις Αρχές, θύματα των υποκλοπών έπεσαν έως και 6.000 δημόσια πρόσωπα και διασημότητες, αλλά και στρατιώτες και θύματα τρομοκρατίας ή εγκληματικών ενεργειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki