«Τεράστιο ψεύδος ότι ο Γλέζος κατέβασε τη γερμανική σημαία»

 «Τεράστιο ψεύδος ότι ο Γλέζος κατέβασε τη γερμανική σημαία»
 
Νέα επίθεση στο Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε απόψε το βράδυ μέσα από το διαδικτυακό της τόπο η Χρυσή Αυγή, σε κείμενο υπό τον τίτλο «Ο αντεθνικός βίος και η πολιτεία του κομμουνιστού Μ. Γλεζου».
Στο κείμενο, συνταξιούχος εκπαιδευτικός επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία, λέγοντας ότι «είναι τεράστιο ψεύδος ότι ο Γλέζος κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη».
Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki